Skip to main content
ДМД Мебели

За Нашата Фирма

Фирма ДМД Мебели е основана през 1990 година и обхваща историята на 3 поколения от семейството ни. Изминали сме лично дългия процес на развитие от малка семейна компания до водещ производител на висококачествени поръчкови мебели. Съчетаваме натрупания през годините опит с новите технологии и осигуряваме на клиентите цялостна услуга и завършен цикъл на производство.

Държим на високото качество и прецизна изработка на нашите изделия. Знаем, че нашият труд ще определи облика на вашия дом и не правим компромиси. Вече над 30 години не спираме да се развиваме и да вървим напред, благодарение на сплотения екип и клиентите, които ни се довериха.

От проекта до реализацията

високо качество от дмд мебели

Стремим се да се отговорим на всички изисквания на клиентите и специфичните особености на всяко помещение. На етап проектиране разработваме различни варианти, за да извлечем най-оптималното решение.

Ние от ДМД Мебели, следваме актуалните съвременни тенденции в дизайна, като ги съобразяваме с личното виждане на клиента. Индивидуалният подход е ключа към създаването на неповторима атмосфера.

Добрият интериор е като дреха, ушита специално за вас – трябва да ви пасва. Ние се съобразяваме с всички специфични особености, постигайки вашата мечтана визия.

Личната отговорност на всеки един от екипа по време на производствения процес гарантира безкомпромисното изпълнение на проекта.

Материали

Използваме следните материали:

Влагаме висококачествени материали от водещи европейски производители. Стремим се да предлагаме богата гама продукти, за да предоставим на клиентите разнообразни възможности за избор.

  • МДФ с покритие от естествен фурнир / дъб, орех, череша, бук и др./
  • МДФ, боядисан в богата гама цветове, с матово или гланцово покритие
  • МДФ с акрилно или полиестърно покритите
  • ПДЧ ламинат / EGGER, KAINDL, KRONOSPAN и др./ в различни цветове и декори
  • PVC плоскости /100% водоустойчиви/, боядисани или с ламинирано покритие в различни десени

За модерния интериор са характерни съчетанията от различни материали. Работим със стъкло, метал, плексиглас, технически камък и текстил, за да осигурим съвременната визия на нашите продукти.

ДМД Мебели

Нашият екип

Високото качество на нашата работа е резултат от таланта и уменията на опитните ни дизайнери, мебелни специалисти и монтажници.

Контакти →
ДМД Мебели - нашият екип - дизайнер Лора Ценова

Лора Ценова

ДИЗАЙНЕР | +359895795324

ДМД Мебели - нашият екип - дизайнер Мариела Дерелиева

Мариела Дерелиева

ДИЗАЙНЕР | +359895793382

ДМД Мебели по индивидуален проект - нашият екип - дизайнер Tаня Михалева

Tаня Михалева

ДИЗАЙНЕР | +359895793805

Препоръки

Какво Казват Нашите Клиенти

Изключително съм доволен от целия процес по поръчка, изработка и монтаж на мебели (кухня и спалня). Препоръчвам!

Константин ГунчевКлиент, България

Мебелите които си заслужават!

Валентин ТодоровКлиент, България

Отлично обслужване. Препоръчвам

Калин КостовКлиент, България

Това са Вашите хора, ако търсите безупречна изработка, лично отношение и професионално обслужване от началото до края на проекта. Миналият Петък приключи монтажа на нашите мебели (в Букурещ!) след основен ремонт и сме възхитени от крайния резултат и вниманието към всеки детайл, сравнявайки с всички "майстори", с които работихме. Такъв проект можеше да се окаже истиснки кошмар, ако бяхме заложили на друга фирма. От самото начало демонстрираха отоговорно и лично отношение към нас във връзка с бюджета ни и с цялостния дизай на мебелите, за да паснат в предизвикателно простраство, а в процеса на работа многократно нанесоха корекции спрямо нашите прищевки. Когато става въпрос за мебели по поръчка, които нямаш възможност да видиш преди да купиш винаги има доза съмнение дали наистина ще бъдат това, което очакваш особено когато разбереш, че монтажа трае една седмица. Нашите мебели не само се оказаха 1 към 1 с визуализацията, а и вниманието и изпипването на всяка плоскост ги правят още по-впечатляващи на живо. Тъй като имах възможност да наблюдавам монтажа с увереност казвам, че една седмица дори е много кратък срок за такива резултати и е шокиращ само за хората с малко опит в ремонтите. Отправяме специални благодарности към целия екип на фирмата и на монтажниците - Вельо, Марин и Иван, които бяха безкрайно внимателни, отзивчиви и безупречни през цялото време! Препоръчвам ги горещо за хора, които искат работата да се свърши само веднъж, да е в срок и резултата да е безупречен за много дълго време !

Sue Sevelax